Dieta Mayo Varianta Originala – 7 kg in 13 Zile – Meniu, Reguli, Pareri

dieta mayo

Dieta Mayo, slabesti 7 kg in 13 zile

Dieta Mayo este indicata pentru persoanele care doresc sa slabeasca intr-un timp scurt, pana la 7 kilograme, in doar doua saptamani.

Datorita acestei diete inedite, veti reusi sa va mentineti supla pentru totdeauna, tot ce va trebui sa faceti fiind sa aveti in vedere cateva aspecte importante, astfel incat aceasta dieta sa functioneze si sa va ofere rezultatele pe care le doriti.

Dieta Mayo Originala

Dieta Mayo originala este o dieta hipocalorica, ea fiind inventata in SUA, in anii 80. Ea este caracterizata printr-un regim restrictiv, regim ce da rezultate foarte rapid, ea ajutandu-va sa pierdeti din kilogramele in plus.

Daca veti reusi sa tineti aceasta dieta, va veti bucura atat de kilograme pierdure, cat si de un metabolism ridicat care va va ajuta sa ardeti rapid toate aceste kilograme. Folosindu-va de aceasta dieta, veti reusi sa slabiti intre 5 si 7 kg in doar doua sapatamani.

Principala caracteristica a acestei diete este ca aportul caloric sa fie cuprins intre 800 si 1000 de Kcal maxim pe zi. Nu va trebui deci sa depasiti aceasta valoare pentru ca dieta sa aiba rezultatele pe care le doriti.

Dieta va va ajuta sa pierdeti din kilogramele nedorite, fara a face o activitate fizica. Pentru ca ea sa aiba efect, trebuie sa spuneti adio alimentelor fainoase, legumelor uscate, lactatelor, dar si alimentelor grase sau dulciurilor.

Principalele reguli

Regulile acestei diete sunt simple si pot fi urmate cu usurinta. Principala regula de care trebuie sa tineti cont este ca va trebui sa consumati foarte multe lichide, in principiu, apa plata.

Un alt lucru important de avut in vedere este ca nu va trebui sa consumati alcool. De asemenea, nu va trebui sa luati gustari in afara meselor, acestea fiind interzise pe toata perioada cat veti tine aceasta dieta.

Va trebui sa consumati minim 6 oua pe spatamana, ideal fiind sa consumati cat mai multe oua pe zi, pana in maxim 6 oua. Puteti insa consuma si castraveti, telina, salate, rosii, dar acestea sa fie consumate in cantitati cat mai mici.

Ce faceti dupa dieta?

Dupa cele 13 zile de dieta, veti reusi sa pierdeti un anumit numar de kilograme, cuprins intre 5 si 7. Odata ce va veti intoarce la o dieta normala, exista riscul ca kilogramele sa se acumuleze cu repeziciune.

Pentru ca acest lucru sa nu se intample, va trebui sa reveniti la alimentatia normala intr-un mod progresiv. De aceea in primele doua saptamani de la incheierea dietei, puteti reintroduce in alimentatie fainoasele, dar aveti grija sa le introduceti doar in timpul unei singure mese zilnice.

Este un lucru foarte important sa practicati totusi si sport in perioada de dupa urmarea dietei Mayo, chiar daca aceasta dieta va functiona si fara sa faceti miscare.

Un lucru important este sa nu urmati aceasta dieta mai mult de 14 zile pentru ca riscati sa aveti parte de mai multe probleme de sanatate. Dupa aceasta perioada exista riscul sa apara diverse complicatii metabolice. Aceste complicatii au loc datorita carentelor.

In concluzie este o idee buna sa faceti o pauza de minimum 2 saptamani inainte de reinceperea regimului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here