Despre Noi

Numele meu Mihai Neagu, sunt Tehnician Nutritionist Certificat conform codului din Nomenclatorului Codului Muncii cu codul 5122.3.2 – Tehnician in gastronomie / Tehnician nutritionist, emis de Ministerul Muncii. Eu impreuna cu colegii mei de la https://www.uncorpsanatos.ro dorim sa promovam materiale cu scop pur informativ, despre o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si un echilibru in viata si corp, pentru o viata mai buna.

Deviza site-ului nostru este Mens sana in corpore sano, dupa celebrul citat latin, care se traduce in O minte sanatoasa intr-un corp sanatos. Acest proverb are o utilizare larga in domenii precum sportul, alimentatia si educatia. Deviza noastra este ca, daca alimentele pe care le consumi sunt sanatoase si echilibrul din corpul tau este armonizat, atunci vei fi mai optimist si vei avea o starea generala foarte buna.

Fiecare dintre noi facem eforturi zilnice pentru a adopta un stil de viata sanatos. Baza unui corp sanatos o reprezinta micile rutine si obiceiuri zilnice, care ne aduc sanatatea mult dorita. E important sa facem orice timp de miscare, sa ne hidratam corect si sa alegem alimentele sanatoase, proaspete, cu citirea atenta a etichetei produselor din supermarketuri.

Informatiile prezentate pe acest site, provin din surse de incredere si facem eforturi sa le mentinem actualizate cu noile studii stiintifice si medicale relevante aparute in domeniu. De asemenea, expertiza noastra in aceste domenii de activitate conexe, imbraca armonios informatiile tehnice din studii oficiale variate si diverse ale medicilor si profesorilor care-si dedica viata studiului sanatatii si a relatiilor de tip cauza-efect in subiectele abordate pe UnCorpSanatos.ro.

Mancatul haotic, pe fuga din lipsa de timp si alimentele procesate duc la obezitate. Conform studiilor recente ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, peste 1,9 miliarde de adulti (peste 18 ani) erau supraponderali, din care 650 de milioane sufera de o forma de obezitate. Diete de slabit au rolul sa puna o piedica in mancatul excesiv, haotic si nesanatos. Indiferent de forma dietei si de preferintele dvs. personale, abordarea unei diete va aduce un plus de sanatate si echilibru in alimentatie si viata.

Produsele apicole, de la simpla Miere de Albine, pana la Polen, Laptisor de Matca sau Mierea de Manuka au fost indelung studiata si analizate. Folosite echilibrat, pot avea efecte benefice in organism.

Vitaminele si sarurile minerale, alaturi de proteine, carbohidrati, grasimi si fibre, stau la baza intelegerii functionarii sistemului digestiv si a alimentarii responsabile.

Informatiile furnizate pe acest site, au scop pur informativ si nu inlocuiesc vizita la medic si sfaturile specialistilor in medicina! Iti recomandam sa faci o vizita la medicul de familie sau medicul specialist, de fiecare data cand nu te simti bine!