”Am visat că mi-au căzut dinții” – Ce înseamnă? Semnificații și mituri.

am-visat-ca-mi-au-cazut-dintii

Orice vis în care rămâi fără dinți este un vestitor al necazurilor, chiar dacă medicul dentist îl înlătură – în acest caz, pregătește-te pentru probleme de sănătate grave și pe termen lung. Boala (a ta sau a celor dragi) este indicată și prin scuipatul dinților în vis. 

Ai pierdut pur și simplu un dinte, înseamnă că mândria ta nu va sta sub jugul circumstanțelor, iar eforturile tale vor fi în zadar. Contează câți dinți au căzut: unul – vești triste, doi – o serie de eșecuri datorate neglijenței în afaceri, trei – probleme foarte mari, toți – durere.

Wang: interpretarea viselor despre pierderea dinților

Ghicitorul a asociat pierderea dinților în vis, cu moartea subită a unei persoane din mediul său (dacă are sânge, atunci ruda cea mai apropiată). Mai rău, dacă dintele este scos, prietenul tău va fi depășit de o moarte violentă, iar criminalul va fi nepedepsit. 

semnificate-vise-dinte-cazut

În acest caz, Wang te sfătuiește să nu îți reproșezi nimic, ci trebuie să accepți că aceasta este soarta. Ți-ai pierdut complet dinții? Conectează-te la o viață interesantă, dar vei avea bătrânețe singuratică, deoarece vei supraviețui mai mult decât cei dragi și prieteni.

Cartea de vis islamică: Pierderea dinților în vis

Interpreţii Coranului pot găsi explicații direct opuse ale semnificației viselor despre pierderea dinților. Unii cred că acesta este un indicator al speranței de viață. Cu cât pierzi mai mulți dinți, cu atât trăiești mai mult (viața va fi bogată dacă dinții îți cad în mâini). 

Alții avertizează că un astfel de vis poate fi urmat de moartea unei persoane dragi din cauza unei boli. Cine anume? Dinții superiori simbolizează bărbații, dinții inferiori simbolizează femeile. Caninul este capul familiei, incisivul drept este tatăl, stânga este fratele tatălui. 

Dacă unul dintre ei nu mai este în viață, atunci ar putea fi rudele sau prietenii lor cei mai apropiați. Dar dacă toți dinții cad, atunci acesta este un semn bun, vei avea cea mai lungă viață din familie.

Pentru debitori, un vis despre pierderea dinților înseamnă o returnare anticipată a împrumutului.

Interpretarea lui Freud a viselor despre pierderea dinților

Psihanalistul a corelat visele despre dinți cu pofta de masturbare și temerile că alții ar ști despre asta. Pierderea unui dinte (indiferent dacă este scos sau a căzut singur) reflectă teama de a fi pedepsit prin castrare pentru masturbare. 

Dacă ai scos în mod deliberat un dinte, astfel încât să cadă mai repede, atunci îți place mai mult satisfacția de sine, decât contactele sexuale cu sexul opus.

visez-ca-imi-cad-dintii

Ce înseamnă căderea dinților conform cărții de vis a lui Nostradamus?

Ai un obiectiv serios și ai visat că ai pierdut un dinte? Adună-te, altfel, din cauza propriei inacțiuni și confuzii, riști să perturbi toate planurile. 

Dacă după pierderea unui dinte rămâne o gaură, atunci vei îmbătrâni mai devreme decât era de așteptat, deoarece vei pierde rapid vitalitatea.

Loff: interpretarea viselor despre pierderea dinților

”Sunt de acord că lipsa dinților este o situație incomodă”. Prin urmare, psihanalistul a asociat astfel de vise cu frica de a pierde în fața unui public și situațiile în care va trebui să te simți jenat.

Dar visele despre pierderea dinților pot avea, de asemenea, o componentă pur fizică – zdrobirea dinților în vis sau sensibilitatea lor ridicată.

Conform cărții de vis a lui Țvetkov – ce înseamnă căderea dinților?

Omul de știință sfătuiește să fii atent la metoda de a pierde un dinte: scos – persoana enervantă va dispărea din viața ta, eliminat – te așteaptă o serie de eșecuri. Dacă oricare dintre procese este însoțit de sângerări, atunci una dintre rudele tale va muri.

Carte de vis ezoterică: pierderea dinților

Pierderea nedureroasă a dinților înseamnă că conexiunile care nu au jucat un rol special în viața ta vor dispărea singure. Dacă în acel moment curgea sânge, atunci separarea se va dovedi dureroasă.

ce-inseamna-ca-mi-au-cazut-dintii-in-vis

Comentariul psihologului

Pierderea dinților în vis este de natură arhaică și este adesea însoțită de un sentiment de frică sau groază. Pentru că încă din cele mai vechi timpuri, a fi fără dinți însemna foamete, iar acest lucru echivalează cu moartea.

La bărbați, pierderea dinților în vis poate fi legată de actualizarea fricii de moarte. În primul rând, ca bărbat, este asociată cu pierderea activității sale sexuale și a agresivității. 

A pierde dinții în mod simbolic, înseamnă a pierde competiția față de un adversar, a degrada statutul, a obține o lovitură a stimei de sine. De exemplu, un astfel de vis poate apărea după o situație în care un bărbat nu se poate apăra.

Visul despre pierderea dinților la femei poate fi, de asemenea, legat de subiectul sexualității, agresivității și fricii pentru manifestările sale. Pierderea dinților în astfel de vise poate fi rezultatul unei vinovății intense și a unui tipar de pedeapsă. 

Articolul precedentSemnificatia Orelor Fixe in Iubire si Dragoste
Articolul următorCum iti alegi corect ghetele de fotbal?
Echipa Editoriala UnCorpSanatos.ro, formata din: medici, nutritionisti, antrenori personali si jurnalisti de profesie, isi propune sa ajunga la cat mai multi romani cu informatii de calitate din variate domenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here